Moikka!

Olen Mirja, yrittäjä ja sisustussuunnittelija Etelä-Savosta Sulkavalta, mutta sittemmin olen kotiutunut Lappeenrantaan. Olen myös avopuoliso ja äiti yhdelle tytölle.

Olen intohimoinen sisustaja ja nautin suunnattomasta siitä, että saan työssäni olla osana tekemässä tiloja ja koteja, jotka eivät ole ainoastaan kauniita ja toimivia, vaan siellä on hyvä olla. Mielestäni on tärkeää, että on koti, joka tuntuu omalta kodilta. Paikka, johon pääsee rauhoittumaan tai viettämään aikaa perheen tai ystävien parissa. Tärkeää on, että tila tuntuu ja näyttää sinulta, näin varmasti myös viihdyt siellä.

Rakastan luonnonmateriaaleja, murrettuja sävyjä, puun tuntua, kauniita ja toimivia tiloja. Suosin kierrätystä ja yhdistelen mielelläni uutta ja vanhaa. Erityisen lähellä sydäntäni ovat vanhat talot tarinoineen ja tavaroineen. Eikä lie ole sattumaa, että asun itse yli 100-vuotiaassa kaunottaressa, jonka olemme yhdessä avopuolisoni kanssa saaneet kunnostaa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos kaipaat apua kotisi sisustuksellisiin pulmiin, katsotaan yhdessä kuinka voisin sinua parhaiten auttaa.

-Mirja