Voinko olla avuksi?

 

Teen monipuolisesti tila- ja sisustussuunnittelua niin remontti- kuin uudiskohteisiinkin. Projektisi voi olla iso tai pieni, otan sen miellelläni työstettäväksi. 

Sisustussuunnittelu

Suunnittelussa lähdemme liikkeellä sinun tarpeistasi ja haaveistasi. Sisustussuunnittelu sisältää kokonaisuudesta riippuen pintamateriaali-, väri- ja kiintokalustesuunnitelman sekä irtokaluste- ja tekstiilisuunnitelman. Suunnitelma voi sisältää yhden tai useamman kokonaisuuden, riippuen sinun tarpeistasi.

Suunnitelma pitää sisällään kaiken tarvittavan dokumentaation, joita tarvitaan toteutukseen.  Näitä ovat esimerkiksi erilaiset pohjapiirustukset ja muut mittakuvat, 3D-luonnokset sekä huonekortit, jotka pitävät sisällään kaikki tarvittavat tiedot materiaaleista ja sävyistä, tuotteiden hankintapaikat ym. Suunnitelman hinta määräytyy aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Suunnittelu lähtee käyntiin maksuttomalla kartoituskäynnillä (Lappeenranta), minkä perusteella teen juuri sinun tarpeisiisi sopivan tarjouksen. Mikäli kohteesi sijaitsee kauempana niin otathan yhteyttä ja sovitaan yksityiskohdista tarkemmin. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja lähdetään yhdessä tekemään sinun sisustushaaveista totta!

Sisustuskonsultaatio

 
Sisustuskonsultaatio on mainio apu kodin pienempiin pulmakohtiin. Konsultaatio käynnin aikana voimme yhdessä pohtia esimerkiksi sopivia maalisävyjä kodin eri tiloihin tai irtokalusteiden sijoittelua, suunnitella verhoratkaisuja tai ratkoa säilytyshaasteita tai etsiä yhtenäisen linjan kodin eri tilojen välille. Joskus yhdessä ideointi on riittävä keino löytää haluttu tunnelma ja lopputulos. Sisustuskonsultaatio on kestoltaan 2 h ja hinta 175 € (sis alv.). Lisäksi laskutan kilometrikorvaukset (0,66€/km, sis. alv) Lappeenrannan ulkopuolisista käynneistä. Sisustuskonsultaatio ei sisällä jälkikäteen tehtävää dokumentaatiota.

 

Konsultaatiokäynnin voi antaa myös lahjaksi! Ota yhteyttä niin kerron lisää.